Startsein voor Amstelveen

Goed nieuws! Op dinsdag 10 december werd het startsein gegeven van de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Amstelveen.

Tijdens een goed bezochte bijeenkomst presenteerden de bewonerscommissie en de directie van Getnet de plannen aan de bewoners. Wethouder Rob Ellermeijer opende de avond en gaf aan zeer verheugd te zijn dat alle inwoners van Amstelveen binnenkort over snel internet kunnen beschikken. Getnet gaat bij de aanleg van glasvezel samenwerken met KPN, zij worden de beheerder van het netwerk.

De gemeente startte in 2017 met een onderzoek naar de digitale bereikbaarheid en specifiek de te behalen internetsnelheden in Amstelveen. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek werd besloten de aanleg van glasvezel in de buitengebieden te stimuleren.

Vanaf medio januari 2020 lanceren wij de website voor Amstelveen en kun je je inschrijven voor aansluiting op ons glasvezelnetwerk. Heb je in de tussentijd vragen? Mail dan naar: info@getnet.nl